مدیریت مراکز پیش دبستانی و دبستانی

...مدیریت یک استعداد درونیست...

مدیریت مراکز پیش دبستانی و دبستانی

...مدیریت یک استعداد درونیست...

مدیریت مراکز پیش دبستانی و دبستانی

مدیریت آموزشی به کاربرد مدیریت در محیط‌های آموزشی اشاره دارد و از نظر ماهیت رشته‌ای زیرمجموعه مدیریت و علوم تربیتی است.

بایگانی

۸ مطلب در دی ۱۳۹۳ ثبت شده است

۲۶
دی
۹۳

چند پاورپوئینت از کتاب تفکر و پژوهش ششم ابتدایی

 

 دانلود پاور پوئینت در ادامه مطلب

روی تصویر مورد نظر کلیک کنید .

 

  • مهدی عسکرپور کبیر
۲۶
دی
۹۳


  روند اجتماعی شدن فرزندان همان هنر زندگی کردن است

انقدر در زندگی حقم را خورده اند که دیگر عادت کرده ام. می دانم مقصر خودم هستم ولی دیگر از من گذشته که بخواهم تغییر کنم. به خاطر کم رویی و رفتار غیراجتماعی ام خیلی جاها سرم کلاه رفته ولی نمی خواهم فرزندانم مثل خودم بار بیایند. اکنون همه دغدغه من آن ها هستند».

«مهرداد» ۴۵ ساله پدر ۳ فرزند است و از بزرگ ترین دغدغه زندگی اش صحبت می کند. مدت هاست هر کاری از دستش برمی آمده کرده تا به قول او فرزندانش «اجتماعی» بار بیایند نه مثل خودش. این تنها مشکل مهرداد نیست. خیلی از والدین دیگر نیز چنین نگرانی هایی دارند. نگرانی که به حق می تواند برزندگی و آینده فرزندانشان تاثیر بسیار ژرفی بگذارد.

شکایت های شایع والدین در مورد فرزندانشان بیشتر شامل مواردی از این قبیل است: فرزندم دوستان مناسبی ندارد، اصلاً با کسی دوست نمی شود، در برابر دیگران خجالتی است، نافرمانی می کند، بی ادب است، بی احترامی می کند، در مهمانی ها رفتار مناسبی ندارد، اعتماد به نفس فرزندم کم است، کم صحبت می کند، به خشونت و رفتارهای تجاوزکارانه متوسل می شود و...

  • مهدی عسکرپور کبیر
۲۶
دی
۹۳

 کتاب های درسی پایه ششم، چاپ ویژه سال تحصیلی 94-93

برای دانلود محتوای کتب روی تصویر مورد نظر کلیک کنید تا به سایت چاپ کتب درسی هدایت بشید.

 

  • مهدی عسکرپور کبیر
۲۶
دی
۹۳

 30 نکته برای جذابیت کلاس درس

جذابیت کلاس درس و جلوگیری از خستگی معلم و دانش آموزان

حمید رضا ترکمندی کارشناسی ارشد مدیریت

     قبلا" در مورد اثر بخشی و کارایی مطالبی در سایت قرار داده شده بود و این مطلب مفید را هم بدان اضافه می کنیم .

هر معلمی با بالا رفتن تجربه اش پی خواهد برد که باید به برخی کارهای ضروری در کلاس درس توجه نماید ، بعضی اعمال را نباید انجام دهد، و خود را در کلاس برای دقایقی به جای شاگردان فرض نماید . تجربه نشان داده معلمانی که در کلاس درس فعالیت و تحرک بیشتری داشته ، به شغل خود علاقه و عشق می ورزند ، هدف های متنوعی دارند ، درگیری ها و جنگ اعصاب کمتری داشته باشند ، دیر تر از دیگران فرسوده و شکسته خواهند شد و همیشه به عنوان فردی شاداب و با نشاط و موفق در شغل خود نزد دیگران شناخته شده اند . در زیر به صورت خلاصه ، کارهایی که معمولا" در کلاس درس باعث حلب توجه دانش آموزان ، علاقمندی به درس و معلم و نشاط آنان میشود و برگفته از تجارب شخصی است ، ذکر می گردد .

  • مهدی عسکرپور کبیر
۲۶
دی
۹۳

روش های پرورش هوش هیجانی در کودکان دوره ابتدایی

 وقتی صحبت از هوش به میان می آید اولین چیزی که ذهن ما را متوجّه  خود می کند ، توانایی یادگیری و قدرت  فهم  مطالب  است که آنرا در حوزه ی روان سنجی هوشبهر یا IQ می نامند . ما انتظار داریم هر کس از بهره ی هوشی بالایی برخوردار است  اگر نه در همه جنبه ها، حداقل در اکثریت جنبه های زندگی موفّق باشد، اما ما مردم  با هوش و تحصیل کرده ای را می بینیم که موفّق نیستند در محل کار ، خانه ، روابط اجتماعی  و ... دچار مشکلات عدیده ای می شوند عکس آن  هم  صادق  است عده ای دیگر بدون بهره مندی از هوش بالا در جنبه هایی از زندگی موفّق می باشند حتی موفق تر از گروه اول . خیلی وقت‌ها ذهن ما درگیر این مقوله است که راز این پدیده چیست ؟ پاسخ این سوال تقریبا به مفهومی به نام هوش هیجانی برمی گردد ، هوش هیجانی (Emotion Intelligence)یا EQ  به تازگی وارد مقوله ی روان شناسی گردیده است و آن را به اختصار این چنین تعریف کرده اند :

  • مهدی عسکرپور کبیر
۲۶
دی
۹۳

  نقش مربیان در تشخیص تفاوتهای فردی دانش اموزان

در این بخش به نقش مربیان در تشخیص تفاوتهای فردی، نقش مدرسه در شکل گیری رفتار فراگیران و نحوه شکل گیری عواطف مختلف می پردازیم .
، والدین یکی از عوامل اصلی اجتماعی کردن کودکان هستند که این امر مهم را از طریق فرایند جامعه پذیری انجام می دهند. علاوه بر والدین ، سازمانها و مراکز مختلفی نیز وجود دارند که نقش مهمی در امر جامعه پذیری کودکان بر عهده دارند . این مراکز شامل مدرسه و آموزشگاه می باشند .
به طور معمول، کودکان در ایران در سن هفت سالگی به صورت رسمی تحصیلات خود را آغاز می کنند ؛ البته برخی از کودکان پیش از مدرسه به کودکستان و مهد کودک رفته و در آنجا تجاربی کسب می کنند . برای مثال، بازی با کودکان دیگر، رقابت با آنها ، همکاری و … .

  • مهدی عسکرپور کبیر
۱۶
دی
۹۳




ماهواره


به نقل از "ندای یک بسیجی": در یک اقدام فرهنگی مدیر مدرسه قرآنی غیر انتفاعی قرآن و عترت سدره المنتهی یک شعر زیبا و کودکانه در مورد ماهواره و اثرات مخرب آن تهیه و بین دانش آموزان خود توزیع کرد و برای کودکانی که موفق به حفظ این شعر شدند جایزه در نظر گرفت.

 

علی رغم ظاهر ساده این کار با توجه به این امر که آموزش مطالب به فرزندان در دوران کودکی همچون حک کردن مطالب به روی سنگ با دوام است و برای همیشه در اذهان آنان باقی می ماند این یک اقدام فرهنگی و درخور توجه از سوی مسئولین این مدرسه محسوب می شود که ما در ادامه مطلب  این شعر را برای شما باز نویسی می کنیم.

 

  • مهدی عسکرپور کبیر
۰۹
دی
۹۳

مدیریت اسلامی از منظر امام علی (ع)

امیرالمومنین حضرت علی (ع)، اولین پیشوای شیعیان نمونه کامل یک مدیر اسلامی است؛ او چه زیبا عشق و حسن و زیبایی، نظم و انضباط، جاذبه
و دافعه، حکمت و مدیریت، زهد و عرفان و شجاعت و تقوی و عدالت را در منشور حکومتی خود می گنجاند. نگاهی به بیانات و فرامین امیرالمومنین علی (ع) راجع به مبحث مدیریت این نکته را مشخص می کند که چنانچه رهبران، مدیران و زمامداران یک جامعه به درستی تربیت نشوند و در مسند امور قرار نگیرند و راه و روش صحیح حکومت داری و مدیریت را فرا نگیرند، مردم آن جامعه هرگز روی صلاح و اصلاح را نخواهند دید. لذا در این نوشتار سعی داریم به مدیریت اسلامی از منظر مولا علی (ع) بنگریم.
● اهمیت مدیریت از دیدگاه امام علی (ع)
امیر المومنین علی (ع) مدیریت را محور و قطب می دانند، تمام مسایل را در جامعه اسلامی بر محور مدیر و مدیریت خلاصه می کنند و می فرمایند: «تدبیر و مدیریت خود سرمایه اندک را افزون می کند، اما مدیریت و تدبیر سوء و ضعیف سرمایه انبوه را نیز نابود و زائل می سازد.»
امام علی (ع) در جای دیگر می فرمایند: «رجعت و سیر قهقرایی چهار علت عمده دارد که مهمترین آن سوء مدیریت است.»
  • مهدی عسکرپور کبیر